YEŞİLÇAM ŞARKILARI KONSERİ BURDURLULARI BULUŞTURDU

Antalya Burdurlular Derneği ve Burdur Belediyesi iş birliğince düzenlenen Yeşil çam Şarkıları Konseri" AKM Perge Salonu'nda çok sayıda katılımcının yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Antalya Burdurlular Derneği'nin her organizasyonunda destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa AKAYDIN ve dernek etkinliklerine her daim katılarak onurlandıran Kepez Belediye Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ, Perge salonundaki konseri büyük bir beğeni izledi.

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin AKKAYA ve Antalya Burdurlular Derneği Başkanı Lokman UYSAL, hem yeşilçam şarkılarına yeniden hayat vermenin hem de el ele vererek böylesi sanatsal bir organizasyon düzenlemenin verdiği mutluluğu yaşadıklarını dile getirdiler.  Konserde Kemal Sunal'dan, Yılmaz Güney'e, Belgin Doruk'tan Sadri Alışık'a, Adile Naşit'e kadar çok sayıda Yeşilçam efsanesinin filmlerinden sunulmuş kesitler şarkılara arka fon oluşturdu. Burdur Belediyesi koro ve müzik ekibi sahnede izleyenleri büyülerken aynı zamanda onlara hoşça vakit de geçirtti. Yer yer solo müziklerin de seslendirildiği konserden davetliler oldukça keyif aldılar. Etkinliğin finalinde böylesi güzel bir nostalji yaşayan katılımcılar, bu organizasyonun devamını beklediklerini ifade ettiler.

Buradasiniz: Home HABERLER / DUYURULAR YEŞİLÇAM ŞARKILARI KONSERİ BURDURLULARI BULUŞTURDU