ANTALYA BURDURLULAR DERNEĞİ'NDEN SPONSORLARINA ÖZEL YEMEK

Antalya Burdurlular Derneği, gerçekleştirdiği birbirinden farklı etkinliklerde kendilerini yalnız bırakmayarak her zaman destek olan sponsorlarına yani hayırseverlere özel bir yemek düzenledi.

Dernekçilik işinin yardımseverlik olduğunu her fırsatta dile getiren Dernek Başkanı Lokman Uysal, dernekte düzenlenen yemekte Antalya'da yaşayan Burdurluların ve çok sayıda yüce gönüllü hayırseverin derneğe omuz verdiğini böylelikle kendilerini daha da güçlü hissettiklerini önemle vurguladı. Ayrıca Uysal, çaldıkları kapılardan boş dönmediklerini, derneğe sponsor olan özel ve hayırsever kişilerin, kurumların varlığından duyduğu memnuniyeti belirtti. Dernek Başkanı, başta derneğin çalışmalarına yol olan, yol açan Büyükşehir Belediyesi ve Başkanı Mustafa AKAYDIN'a, her zaman katkılarıyla onurlandıran Kepez Belediye Başkanı Hakan TÜTÜNCÜ'ye ve Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman EVCİLMEN'e şükranlarını sundu.

Sonra destek veren yemekteki diğer konuklarını unutmayarak onlara da teşekkür etti. Başkan, derneğe sponsor olan isimlerin sayısının saymakla bitmeyeceğini ve bu durumdan gurur duyduklarını söyledi. Katkıları ne olursa olsun az ya da çok bir aile olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve düzenledikleri bu yemeğin hayırseverlerin desteklerinin yanında çok küçük kaldığını sözlerine ekledi. Dernek Yönetim Kurulu ve hayırseverlerin bir takım görüntüsü verdiği yemekte yapılacak yeni projeler ve atılımlardan da söz edildi. Sıcak sohbetler eşliğinde sürdürülen yemekten hayırseverler de oldukça memnun ayrıldı.

Buradasiniz: Home HABERLER / DUYURULAR ANTALYA BURDURLULAR DERNEĞİ'NDEN SPONSORLARINA ÖZEL YEMEK