ANTALYA BURDURLULAR DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

Antalya Burdurlular Derneği Olağan Genel Kurulu 20 Nisan Pazar günü AKM Düden salonunda saat 10. 30'da yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Divana başkanlık eden Selahattin ÇİÇEK, açılış konuşması yaparak hemşehrilerini selamladı. Gündem saygı duruşu ardından İstiklal Marşı ile devam etti. Dernek Başkanı Lokman UYSAL, hemşehrilerine hoş geldin konuşması yaparak dernekte başkanlık görevini teslim etmeden önce ekibiyle yaptığı çalışmaları aktardı. Kendisine destek olan herkese bu anlamda teşekkürlerini sunan Lokman UYSAL, dernek adına  çok önemli atılımlarda bulunduğunu, yeni gelecek yönetimin de bu çizgiyi daha ileriye taşımasını temenni etti. Hemşehrilerin genelinden de takdir görerek konuşmasını bitirdi. Daha sonra Selahattin ÇİÇEK Denetim Kurulu raporunun ibra edilmesini istedi. Raporun ibrasından sonra yapılan seçimle.Yeni yönetim ve denetim kurulları oy birliğiyle seçildi. Dilek ve temennilerden sonra divan başkanı oturumu teşekkür ederek kapattı.

Aynı gün yeni yönetim kurulu toplandı oy birliği ile Celal HATİPOĞLU’nu Dernek başkanlığına seçti. Başkan yardımcılıklarına Cemal SERT,Yahya DEMİREL, Kadir URAL, Mehmet KUNUT ve Eşraf URAL seçildiler. Genel  sekreterliğe Önder KURNAZ, Saymanlığa Hüseyin YAMACI oy birliği ile seçildiler.

Başkan Celal HATİPOĞLU yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür etti. Başarılar dileyerek,yeni bir dönemin başladığını,birlik ve beraberlik içinde, hemşehrilerimizin güvenine layık çalışma içinde olacaklarını ve başarı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bugün :38
Dün :31
Bu Ay :592
Buradasiniz: Home HABERLER / DUYURULAR ANTALYA BURDURLULAR DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI