ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE KEPEZ BELEDİYESİNİN RAMAZAN ŞENLİKLERİNDE DERNEĞİMİZİN KATILIMI

Derneğimiz Ramazan şenlikleri kapsamında,Kepez   Belediyesinin düzenlediği,Ramazan şenliklerine katılmış,Teke yöresi Türküleri,halk oyunlarını yöresel  sanatcılarımızla, Kepez halkına sunum yapmıştır.Bu temsil esnasında, Kepez Belediye başkanımız, sayın Hakan TÜTÜNCÜ beye, derneğimiz plaketi, dernek Başkanımız Celal HATİPOĞLU tarafından takdim edilmiştir.

Kalabalık bir guruba  yapılan bu sunumlar esnasında,  yöremiz ürünlerinden olan Burdurcevizezmesi halkımıza dağıtarak,yöremiz  kültürü  de tanıtılmıştır.

Diğer taraftan, Antalya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Ramazan şenliklei kapsamında;

BURDURLULAR GECESİ adı altında, Büyükşehir belediyemizin  sponsorluğunda  bir gece düzenlemiştir.Bu gecede yöre türkülerimiz ve forklorumuz icra edilmiş, gecemize Avrupa işlerinden sorumlu bakanımız Sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU bey,  ANTALYA Valimiz sayın, Sebahattin  ÖZTÜRK, Antalya Emniyet Müdürümüz Sayın Cemil TOMBUL, BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanımız.Sayın Menderes TÜREL bey  katılmışlardır. Dernek başkanımız Celal HATİPOĞLU gecemize katılımlarından dolayı,  Bakanımız sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU’ na  Derneğimizn Plaketini, Valimiz  Sayın  Sebahattin ÖZTÜRK, Büyükşehir Belediye başkanımız, Sayın Menderes TÜREL, Emniyet Müdürümüz Sayın Cemil TOMBUL beylere çiçek  buketlerini takdim etmiş, kendilerine katılımlarından  dolayı teşekkür etmiştir. Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Menderes TÜREL bey Dernek Başkanımız Celal HATİPOĞLU na gecenin anısına Büyükşehir belediyesi adına plaket vermiştir.

Gecemiz katılım yoğun olmuş hemşehrilerimiz hoş bir ramazan gecesi yaşamışlardır.

Celal HATİPOĞLU
Dernek  Yönetim Kurulu Başkanı